Jun 15, 2022, 12:17 PM

Есенна репетиция 

  Poetry
329 1 5

Есенната репетиция

в черно-бял репертоар,

птичи ноти върху жиците,

още лятото е цар.

 

Готви се, отива някъде

летния обичан строй,

върху жиците протяга се

новоесенен покой.

© Милена Френкева All rights reserved.

  945  13 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??