3 окт. 2021 г., 14:42

Есенна България 

  Поэзия
275 0 6

Последно слънце с жълта паяжина

погалва есенните цветове,

денят подобно златен път ще мина

над часовете - обли върхове.

 

Ухае ми на топъл хляб домашен,

на грозде, сирене и бистър мед,

ухае на родина, Отче наши,

с любов я вдишвам и вървя напред.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??