5 окт. 2024 г., 08:49

Есенни Жоромисли 

  Поэзия » Юмористическая
163 1 17

Есен е и пак броя листата,

и чадърите, и мацките под тях...

Вече скрили са на топличко бедрата 

и изглеждат сякаш не познават грях...

 

Тъй ли е, не смятам да гадая,

но за лятото се сещам със усмих,

че във него, знаеш, и аз зная,

как обличат се... като за еротичен стих...

 

Есен е, по дрехите познавам,

лекичко ми липсва голотата...

Дрехите дебели тука свалям 

и се чеша мъдро... по главата...

 

03.10.2024.

© Георги Каменов Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??