Есен е и пак броя листата,
и чадърите, и мацките под тях...
Вече скрили са на топличко бедрата
и изглеждат сякаш не познават грях...
Тъй ли е, не смятам да гадая,
но за лятото се сещам със усмих,
че във него, знаеш, и аз зная,
как обличат се... като за еротичен стих...
Есен е, по дрехите познавам,
лекичко ми липсва голотата...
Дрехите дебели тука свалям
и се чеша мъдро... по главата...
03.10.2024.
© Георги Каменов Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »