Слънцето... бе влюбено във мен.
Почернях под жаркия му поглед.
Разлюби ме...и с всеки ден,
все по-бяла ставам... и безпомощна.
Есента прозира пред очите ми,
септември ме прегръща с хлад...
Умира всичко,що е минало,
за да възкръсне в цветен листопад!
© Нони Все права защищены