9 сент. 2017 г., 23:07

Есенно 

  Поэзия » Любовная
1657 13 27

В прекършените клони на сърцето,

в пресъхналите листопадни цветове,

в прегръдките на ветрове – мусони,

в секундите на есенните студове,

самотно тиха съм ...

и чувствата ридаят,

в смълчаните ми лунни брегове,

и само пулсът ми пулсиращо гадае,

дали във вените ми ... 

още тичат ветрове.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??