30 окт. 2021 г., 09:00

Есенно оптимистично 

  Поэзия
249 2 8

Погалва есен слънцето на изток

и то разпуска медените пръсти,

по-ниско, по-обичащо и близко,

с последните лъчи – щастливи, гъсти,

 

и в пъстрата игра листата падат,

по вятъра се лепят като луди,

умират тихо с тайнствена  награда,

че ще възкръснат в пролетното чудо.

.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??