8 нояб. 2008 г., 22:10

Есенно 

  Поэзия
640 0 3

Вън вали есенно.

Златни листи падат песенно.

Духа вятър и студено е.

Не тъжи - красиво е!

 

Птиците отлитат - временно.

Бяла зима иде - приказно.

Годините отлитат, но рано е...

Имаш мен - обичай ме!

© Пламена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??