8 nov 2008, 22:10

Есенно 

  Poesía
644 0 3

Вън вали есенно.

Златни листи падат песенно.

Духа вятър и студено е.

Не тъжи - красиво е!

 

Птиците отлитат - временно.

Бяла зима иде - приказно.

Годините отлитат, но рано е...

Имаш мен - обичай ме!

© Пламена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??