6 дек. 2014 г., 19:56

Есенно сини 

  Поэзия » Пейзажная
519 0 0

ЕСЕННО СИНИ
автор: Кристиан Ковачев

Облаци бели, сиво-сивели,
Пъстрят простора, навяват ми мисли,
Отнасят ме в помисли чисти.

Райски градини пореят в небето,
Есенно-сини се носят в полето,
Тичат, ехтят, понемяват в простора,
Шепотят, бдят и не знаят умора.

© Кристиан Ковачев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??