6 сент. 2013 г., 12:26

Есента 

  Поэзия » Другая
359 0 1

Есента

 

Обичам есента. Моята есен -

в багри, аромати и дъжд.

Дъхава. И хубава. Като сливане.

Звуци... Тишина и въгленче.

Есента - богата, топла като сълза.

Щедра с вятър в комина

и огън за уют. И е тихо.

Светлина, много светлина

като за есен. Дар от светулки.

Мъничко тъга и много обич.

Късче сладка зрялост -

вълшебно... Есенно...

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??