6 sept 2013, 12:26

Есента 

  Poesía » Otra
351 0 1

Есента

 

Обичам есента. Моята есен -

в багри, аромати и дъжд.

Дъхава. И хубава. Като сливане.

Звуци... Тишина и въгленче.

Есента - богата, топла като сълза.

Щедра с вятър в комина

и огън за уют. И е тихо.

Светлина, много светлина

като за есен. Дар от светулки.

Мъничко тъга и много обич.

Късче сладка зрялост -

вълшебно... Есенно...

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??