Дойде есента. Повлече дъгата.
И с яростни стъпки нов път реди.
Късните ласки се гушат в тревата.
Тръгна си лятото тъжно, почти...
Тръгва си лятото. Вятърът гони
по прашните улици шепа листа.
Тъжна усмивка сълзата отрони...
С нежна въздишка я хвана нощта.
© Аз Все права защищены