„Есента е прекрасна“
11/10/2012
Есента е прекрасна,
есента е красива,
есента е мъдра и
всеки цвят ù отива.
Есента е ангелски красива
и зимата ще доведе,
но след нея пролет ще настане
и чисти слънчеви лъчи ще поведе.
И този път тя не е тъжна,
а в сърцето си тя е зелена,
с аромат на кестени и тиква,
тя няма да бъде ранена.
Есента е прекрасна,
есента е красива,
есента е оранжева
и никога сива!
© Божана Петрова Все права защищены