2 сент. 2010 г., 09:31

Ето, тръгва си Лятото 

  Поэзия » Другая
1261 0 10

Бавно тръгва си Лятото

с кадифена тъга.

Жерави на крилата си

го отнасят сега.

 

Тихо тръгва си Лятото

и просторът горчи.

Зъзнат празни обятия,

литват крехки лъчи.

 

Кротко Лятото тръгва си.

Плаче топла вълна.

Изумрудени кръгове

грейват в черна луна.

 

Нежно тръгваме аз и ти.

Лятото ни събра.

Сбъдна тайните трепети.

Стана наша съдба.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??