15 июн. 2011 г., 19:12

Еволюция 

  Поэзия
474 0 0

Ако те въздъхна, знам, че ще изстина.
Иначе - остава да се пръсна.
Толкова преглъщах да те имам,
толкова се впивах в пръстите ти,
че останаха без усет и без чувство...
дали съм топла или пък съм скреж

(вече) все едно е. 
Някак случваш
винаги на лошото у мен.

И (вече) 
аз самата не откривам
нито капка своя доброта.


Пеперудите еволюират
в червеи, разяждащи сърца.

© Нели Славчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??