Ако те въздъхна, знам, че ще изстина.
Иначе - остава да се пръсна.
Толкова преглъщах да те имам,
толкова се впивах в пръстите ти,
че останаха без усет и без чувство...
дали съм топла или пък съм скреж
(вече) все едно е. Някак случваш
винаги на лошото у мен.
И (вече) аз самата не откривам
нито капка своя доброта.
Пеперудите еволюират
в червеи, разяждащи сърца.
© Нели Славчева Всички права запазени