20 янв. 2009 г., 11:22

Еволюция на чувствата 

  Поэзия » Другая
647 0 4
Във празната черупка на страстта
беззъбо се развива морализмът
и всеки миг, щом пръсне над света
стерилна доброта, като къртица
отваря паст, поглъщайки пръстта,
във тъмния търбух, изплюва хумус
и ти объркан виждаш изведнъж,
че смисълът изчезнал е от думите.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??