И какво ли иска
този чужд човек ,
бил влюбен някога?!
Бил страдал ,
надявал се ,
да бе ,
любовта била по-силна
от всякога .
Търсил ме ,
кълнеше се във вярност ,
да бе ,
чаршафите му още миришат
на разврата .
Еврика !
Намери ме ,
загуби ме
и пак ме чака .
Вечността е тягостно
дълга ,
особено накрая .
© Jivka Koleva Все права защищены