30.07.2019 г., 7:50 ч.

Еврика 

  Поезия » Друга
280 0 0

И какво ли иска

този чужд човек ,

бил влюбен някога?!

Бил страдал ,

надявал се ,

да бе ,

любовта била по-силна 

от всякога .

Търсил ме ,

кълнеше се във вярност ,

да бе ,

чаршафите му още миришат 

на разврата .

Еврика !

Намери ме ,

загуби ме 

и пак ме чака .

Вечността е тягостно

дълга ,

особено накрая .

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??