7 сент. 2008 г., 20:38

***(ези или...?) 

  Поэзия
655 0 18

 

Какво избираш, за да можеш
пръв
отново да измислиш НИЕ?
Ези ти позволява
да даваш странни имена
на малките неща,
които знаеш, че обичам,
но не се научих да познавам...
Да ме караш да се смея сутрин...
Да съмваш и залязваш Небето
и с него да завиваш тихата нега,
зачената в целувките ти и преляла се
във мен...
Да събираш отблясъци от златните петънца
в очите ми...
Ези, СИ!
А аз... избирам
да изсечеш монета с еднакви страни...
Да сме всяка от тях...
... да...

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??