6 мар. 2016 г., 20:43

Езотерично послание /На Я. А./ 

  Поэзия » Другая
418 0 2

 

Въпросителните!?

Не са за блажените.

Краят на питането

е стигане донякъде.

Там хаосът подреден е.

След кармата откупена

трептим в седмо измерение.

Утихнали страст и страдание.

Векове път. До тихо обичане.

Безвремието  -  безтелесно е.

Духът в покой - ухание е.

Щом заглъхнало е всяко питане,

нужно ли е ново прераждане?!

 

Г.Мазлум

5.03.2016

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви!
  • "Духът в покой - ухание е.
    Щом заглъхнало е всяко питане,
    нужно ли е ново прераждане?!"

    То дори само тези 3 реда вече са си едно добро хайку! Поздрав, Гюлсер!
Предложения
: ??:??