Въпросителните!?
Не са за блажените.
Краят на питането
е стигане донякъде.
Там хаосът подреден е.
След кармата откупена
трептим в седмо измерение.
Утихнали страст и страдание.
Векове път. До тихо обичане.
Безвремието - безтелесно е.
Духът в покой - ухание е.
Щом заглъхнало е всяко питане,
нужно ли е ново прераждане?!
Г.Мазлум
5.03.2016
© Гюлсер Мазлум All rights reserved.