13 авг. 2009 г., 16:06

* * * 

  Поэзия
359 0 3

Сама сред тишината на шума,

сред шепота безмълвен на дома,

когато всички други са заспали,

аз чувам как засвирват ми кавали...

 

От сто посоки песни полунощни

към мене се понасят: "Чакай още!"

Огньове седенкарски се люлеят.

В сърцето ми донася ги повеят...

 

И все сама сред хиляди се нося

и винаги задавам си въпроса:

"Кой мене толкоз много ме обича,

че ден и нощем все към мене тича?"

© Стойна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??