16 авг. 2011 г., 20:11

* * * 

  Поэзия » Другая
601 0 10

Нестинарски огън...

Нестинарка с боси нозе

в жарава стъпя

безплътна и лека,

огън прониква в кръвта ù,

тъпан и гайда,

в ритъм сърцето играе,

изгаря в черна си мъка,

ела, погледни,

звездите са същите,

изгубих се по пътя за рая...

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??