1 июн. 2022 г., 20:18

*** 

  Поэзия
169 0 0

Твоя образ още ме преследва в главата ми
Гласът в главата ми казва,
че е време да го сваля
Така че му казвам, че ще го направя,
но после не го правя
Видях твоя силует в мрака,
който остави зад себе си и да започнеш да ми липсваш за хиляден път
Сега съм буден цяла нощ,
накара ме да проверя телефона си още сто пъти в случай,
че си променила решението, но няма да го направиш

Когато затворя очи те виждам и реже точно като нож
Сега съм само на половина жив и ми липсва усмивката ти
Кажи ми, че ти никога не си искала това да умре

Искам да чуя начина,
по който ми се обаждаш както някога
Не ме интересува кого обичаш и без значение кой е в леглото ти
Искам да ти кажа само едно последно нещо
Всички тези съобщения, които ти оставих
Всички тези нощи прекарах сам
Дай ми причина, защото всичко,
което чувам е тон за набиране
Кажи ми каква любов е това?
Ти си тази в главата ми,
не мога да те преодолея
Все още сипвам сол в раната, която ми остави

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??