20 мар. 2012 г., 02:35

* * * 

  Поэзия
858 0 4

Погледни в небето,

там ще ме намериш -

Безмълвна и красива като нощта.

Очите ми от горе гледат от днес разкаяната ти душа.

 

Сега не плача и не моля,

дори не съдя, аз съм Свобода.

Погалена да бъде първата

събудила през лятото дъжда.

 

Сега разбираш, че си никой,

но знаеш ли - не го ценя.

Вдигни глава, върви и свиквай,

че никога не съм била лъжа.

 

© Пенка Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??