22 февр. 2021 г., 07:47

Фантазията с теб не заблуждава 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
686 0 2

Сънят ти не е сън, че ти в поема

ефирно лекокрила се превръщаш

и със светлинно звездна диадема

очакващата ми душа обгръщаш.

 

Усещам те с дъха на хризантема,

променяща неземния си цвят

и кажеш ли ми ти " Ела! " - дилема

не съществува... Идвам в твоя свят.

 

Показваш ми картини необятни,

надхвърлящи реалната представа

и тайни ми разкриваш благодатни,

които никога не ще забравя.

 

Фантазията с теб не заблуждава,

а с обич същността обогатява.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??