На Таня (vitaniya)
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=152579
лудница си секси
лудница
я виж там
преформатирай си делника
служи му две-три удивителни
няколко многоточия
(те не винаги са пеперудени,
но са си знаци,
макар и не пътни)
изтрий му сивото
посипи го с брокат
(хвърли го в очите му
и без това е без зеници)
налей му шербет
(чашата и без това
все му е празна
и все е безводен от недоимъци)
разтегни му устата
да се посмее
(Озуолд Кобълпот е на мода
и усмивката му
каналена)
свали му по-ниско небето
(и без това изкривен му е свода)
Готъм сити е фарът за гарвани
(и без посоки е картата
за навигация)
***
празнично преформатирай си делника
секси
(и без това Батман и Робин
са... анимация)
Пиши:
"първо п
после и
после ш"
на някои е нужно...
За мен е и удоволствие, и чест!
21.01.2009 г.
© Аэлла Вихрь-Харпиевна Все права защищены
"разтегни му устата
да се посмее "
"да не подменяме "пътните" житейски знаци с пунктуационните знаците"
Лесно се дават съвети, лесно, ама изпълнението...Зор,зор...