12 июл. 2013 г., 22:44

Фатална грешка 

  Поэзия
323 0 0

Падаха градушки!

Поройни дъждове!

Вилняха вихрушки!

Сякаш Бог ни прокле!

Но имаме си място,

обитавано от богове!

Навън не излизат!

Народът ги не ще!

Едва ли са от Бога!

Не би ни причинил това!

Грешка са на народа!

Как да я поправим? 

Бога ми, не знам!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??