12 jul 2013, 22:44

Фатална грешка 

  Poesía
325 0 0

Падаха градушки!

Поройни дъждове!

Вилняха вихрушки!

Сякаш Бог ни прокле!

Но имаме си място,

обитавано от богове!

Навън не излизат!

Народът ги не ще!

Едва ли са от Бога!

Не би ни причинил това!

Грешка са на народа!

Как да я поправим? 

Бога ми, не знам!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??