13 февр. 2012 г., 22:15

* * * 

  Поэзия
412 0 0

Нагорещеното утро

се срича,

лицето на деня

угасва...

понякога

и лятото отрича

във себе си

подпалената

стряха...

 

И бавно

сивите звезди

изрязват

своите гнезда,

нощта се връща

по синджир -

завързал

тази тъмнина...

© Венцислав Жеков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??