Трябва ли да има министерства?
Трябва ли да има парламент?
Мисля си, че всичко е аверства.
Всичко е във фейс-абонамент.
Партиите там комуникират,
а народът плюе и чете.
Там и депутатите избират.
Всичко там и вече въобще.
Лидерите, там се надприказват.
Там се обещава и греши.
Фейсът е надежда, но и язва.
Фейсът е реклама без пари.
Но защо са всички службоцентри
щом във фейса всичко се решава?
Заз се слага на ниво със Бентли
и ни убеждават - заслужава!
Вол - талига тегли мълчешката.
Няма оправия тази сага.
Всички ли сме вече под чертата?
Сякаш, че човешкото ни бяга...
© Валентин Йорданов Все права защищены