17 июн. 2016 г., 11:35

Феминист! 

  Поэзия » Гражданская
352 0 1

                                           ФЕМИНИСТ !

Хубост небрежна, глава безметежна,

носят гъвкави, гладки, млади крака,

към опит и старост, глава белоснежна,

увиснала, тлъста, разплута снага.

Мъжки закон, за защита, подслон,

над крехката младост спуска своята бурка.

Полов нагон на възбуден неврон,

с клетка златна загражда малката булка.

А клетката златна е свят шарен, огромен -

пълен с възможности, волност, мечти,

свободата сънувана за оргазъм престорен,

покупко-продажба на мъртви души.

© Александър Митков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??