30 апр. 2016 г., 09:09  

Февруари е 

  Поэзия » Любовная
500 0 0

Спокойно те питам „Защо плачеш?“
А ти ми отвръщаш „Виновен съм.“
Като тебе виновните много са.
И плачат само за себе си.

 


 

© AbyssDevourer Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??