29 дек. 2009 г., 22:08

********* 

  Поэзия » Любовная
364 0 0

Пожълтелите спомени нареждам в книга,
събирам листата на миг подир миг.
За утре. За топло през бялата зима,
когато дъжд в очите е белият сняг.

© Магдалена Михранова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??