1 февр. 2021 г., 14:45

Флирт 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
1034 0 6

Флиртуваш с мен. Едва ли е случайно.

Забиваш поглед в моя ти без свян.

Намигваш ми с око (от всички тайно)

и в мене полудява барабан.

 

Не е за първи път - и устни свиваш,

готова за целувка страстна сякаш

и бързо зад ветрилото се скриваш,

капанчета игриви ми залагаш.

 

И всяка рокля чудно ти отива.

По модата последна все си ти.

Вратленцето, за всеки бал, покрива

бижу различно... суета блести.

 

Но ти си по- прекрасна и го зная,

стрела една без жал ме е пробола.

Магьосница си ти и те желая.

Горя безумно да те любя гола.

 

Какви са тези мисли, Боже мой?

О, Разуме, страстта ми укроти!

Върни се в мене кротичък покой!

И как да стане?... Пак намигваш ти.

 

Заставаш ти зад мраморна колона,

че само моят взор за да прихващаш.

Разбиваш вече цялата ми броня -

по въздуха целувки ми изпращаш.

 

Езичето ти леко кръгче прави

по устните ти ягодови... Ах...

Напуснаха ме нервите ми здрави.

Разбирам - ще ме вкараш в сладък грях.

 

Не спираш още и във този час

ръцете ти рисуват жест след жест:

" Писмо едно ще ти напиша аз.

Ще бъдеш мой. От мене чакай вест. " .

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??