Усмихната душа
отсреща ми стои,
очи с очи се гледат -
постой и замълчи...
Очите ти красиви
с пъстър цвят,
сърцето ми пронизва
мелодия на Бах!
В очите ти съзирам
искрящи две звезди
и гейзер в мен прелива
с бушуващи вълни...
Очи с очи се гледат
небрежно, крадешком,
от масата отсреща
в бар Унисон.
Загрижена в мисли,
наведох аз глава,
оставих да поглежда
към другата жена.
Флиртуващи очи,
като две стрели
изтръгнах от сърцето -
благодарих си, за което...
5.10.2009г.
© Маргарита Георгиева Все права защищены