8.10.2009 г., 13:22 ч.

Флиртуващи очи 

  Поезия » Пейзажна
721 0 7

Усмихната душа

отсреща ми стои,

очи с очи се гледат -

постой и замълчи...

 

Очите ти красиви

с пъстър цвят,

сърцето ми пронизва

мелодия на Бах!

 

В очите ти съзирам

искрящи две звезди

и гейзер в мен прелива

с бушуващи вълни...

 

Очи с очи се гледат

небрежно, крадешком,

от масата отсреща

в бар Унисон.

 

Загрижена в мисли,

наведох аз глава,

оставих да поглежда

към другата жена.

 

Флиртуващи очи,

като две стрели

изтръгнах от сърцето -

благодарих си, за което...

 

 

5.10.2009г.

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??