16 июл. 2019 г., 17:35

"Фолксваген" не избра България 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
423 0 0

"Изобщо няма корупция тук,

просто под масата се плаща.

Споко, ще дойде инвеститор друг,

аз и него за зелен хайвер ще пращам."

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??