Jul 16, 2019, 5:35 PM

"Фолксваген" не избра България 

  Poetry » Humour, Civilian
428 0 0

"Изобщо няма корупция тук,

просто под масата се плаща.

Споко, ще дойде инвеститор друг,

аз и него за зелен хайвер ще пращам."

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??