16 янв. 2015 г., 21:13

Фурия... 

  Поэзия » Гражданская
494 0 0

Красива, нежна, упорита.
Усмихната и духовита.
Находка си за нас прекрасна.
Тъй прелестна и класна.

 

Изискваш, палиш, настояваш.
И спонсорите обожаваш.
За нас си пример и упора.
Не знаеш, Стефче, ти умора.

В далечната Испания запраши.
За месец всички лидери уплаши.
Такава перла няма,  хора.
Фурия е и няма втора.

 

Обичаш бързия успех.
Доказа го сега навред.
Така  се става лидер смел.
С постоянство и със цел.

 

Раздаваш се за всички нас.
Обичам да те слушам в захлас.
Щастлива съм, че съм до теб.
Ей, на това му казвам аз Късмет.

 

 

14.01.2015г.

©shon  

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??