18 нояб. 2012 г., 21:18

Гана мъжкарана 

  Поэзия » Для детей
556 0 3

Кукли не обича.

С топката да тича

дай ù, да се бие...

Якичка нали е,

всеки страх ù има.

Страшна е за трима!

Даже вече чак и

батковци и каки

почна да закача.

Ала днеска в здрача,

бързайки към къщи,

леле, тигър същи

пътя ù пресече!

Тигър или котка

с пъргава походка

като се завтече,

малее – щом прибра се,

чак тогава спря се.

Ама че е Гана,

Гана мъжкарана...

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??