6 мая 2009 г., 20:01

Гарантирам... 

  Поэзия » Любовная
431 1 0

Гарантирам...



Ти за мен си всичко,

гарантирам само твоя съм и ще си остана,

дори вихрушки отново между нас да има,

аз съм само и оставам твоя...



Гарантирам, че винаги с теб ще съм добра.

Докога ли? - питаш ти!

Вечно с теб ще съм, до теб ще съм

и ще те обичам повече от всеки друг.



Вярност аз знам какво е

и държа на думата си, вярна съм сега,

и занапред вярна ще съм ти така,

колкото и да ме боли, с теб или без теб,

аз пак ще мечтая за теб. Гарантирам...

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??