Гарантирам...
Ти за мен си всичко,
гарантирам само твоя съм и ще си остана,
дори вихрушки отново между нас да има,
аз съм само и оставам твоя...
Гарантирам, че винаги с теб ще съм добра.
Докога ли? - питаш ти!
Вечно с теб ще съм, до теб ще съм
и ще те обичам повече от всеки друг.
Вярност аз знам какво е
и държа на думата си, вярна съм сега,
и занапред вярна ще съм ти така,
колкото и да ме боли, с теб или без теб,
аз пак ще мечтая за теб. Гарантирам...
© Джулияна Николова All rights reserved.