29 нояб. 2005 г., 22:00

ГАРВАНИ В НОЩТА 

  Поэзия
1128 0 3

ГАРВАНИ В НОЩТА



Грачат черни гарвани в нощта.
НЕ,не спят сега!
Чакат те,иди сама,
да станеш част от мрачна красота.
Искат твойта нежност да докоснат,
с черни ласки да я покорят,
сбират се и се отричат
теб от болката да изцерят.
Ала ти отивай там смирена,
взела в шепи красота,
скланяйки се уморена,
разпилявай я до сутринта.
Грозно грачат в тъмнината,
бляскат стъклени очи
взели пламък от луната,
сякаш паднали звезди.
Стъпваш боса в перушина...
Дай им свойта топлина!
Яростта им не премина,
нищо,че се къпят в голота.
Бледна нежност разпиля ги
ала зли си бяха все така!
Нищо,ти не тръгвай,остани си..
Винаги добра във тъмнина!


                             
                   15.О5.О5г.

© Рени Радева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • м дам и на мене ми харесва Брау Рени 6 !
  • пепи ти винаги ще кажеш това за мен благодаря ти! сега можеш и да видиш-Пред портите на Рая ..Знам че много го харесваш.заради теб исках да го побликувам
  • Рени наистина е много добро и като стил и като сюжет!!!
    АПЛОДИСМЕНТИ!!!
Предложения
: ??:??