17 окт. 2010 г., 23:09

Гаси 

  Поэзия » Другая
478 0 1

Има ли значение кога ще се родиш?

Има ли значение кога ще умреш?

Има ли значение кога ще говориш?

Има ли значение кога ще мълчиш?

Повторението обезсмисля

всяко първенство.

Смисълът повтаря все семпли неща.

Надигайки главата си, свеждаш поглед в земята.

Изпълвайки сърцето си,

изпразваш суетата.

Задрасквайки думите,

подчертаваш истината.

Изпращайки слънцето,

посрещаш светлината!

... не си на мястото,

не си и в точното време...

  но си тук.

Не това е всичко,

количеството не е достатъчно,

достатъчното не е всичко!

              Гаси

© Александър Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "количеството не е достатъчно,
    достатъчното не е всичко!" ... така си е!
Предложения
: ??:??