Цяло лято у нас си живее.
Чудни горски песнички пее.
Винаги горд и наперен,
облечен в костюма си черен.
За плодчета сладки примира.
Мойте черешки до зрънце обира.
И гроздето зряло на съседа до нас,
може да прибере само за час.
Има дълъг жълт нос.
Кой е той?
© Людмила Зарева Все права защищены