18 дек. 2007 г., 16:32

гатанка-7 

  Поэзия » Для детей
1008 0 9

Хиляди дребни войници,

в дълги, стройни редици,

всички със зрънце на рамо,

колко задружни са само!

Пълнят хамбара - иде зима,

пък и за Щурчо да има.

Кои са те? 

                     (Мравките)

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??