19 дек. 2007 г., 15:48

гатанка-8 

  Поэзия » Для детей
1117 0 9

 На небето живеят.

Нощем весело греят.

Има ги и по елхичките,

и на децата в очичките.

Голяма медена пита

помежду им се скита.

Изгрее ли Слънчо,

заспиват всичките.

Кои са те?

(Луната и звездичките!)

© Людмила Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??